ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
ائمه اطهار (عليهم السلام)
آيا امام حسين(ع) در روز عرفه، حج را رها كرد؟
|ادامه
فاطمه زهرا (س)
چگونگي برخورد با والدين در سيره حضرت زهرا (س)
مسائل متفرقه
اختيارات پدر و مادر تا چه اندازه است آيا مى توانند حتّى مانع افعال مستحبّ (مثل غسل مستحبّى) شوند يا نه؟
در أيّام پيرى و از كار افتادگى من، آيا فرزندان ذكورم موظّف به تأمين معاش و رفع مشكلات ماليم (از قبيل مخارج روزانه، تهيّه لباس و غيره) هستند يا خير؟ و آيا فرزندان إناثم از راهنمائي هايم (كه آنها را به راه خير و صلاح دنيا و آخرت دعوتشان مى كنم) بايد پند بگيرند يا خير، بگويند ما بزرگ و كبير شده ايم به تو ارتباطى ندارد؟
آيا قرار دادن تلويزيون در سالن مسجد حرام است؟ چون گاهى فيلمهاى گوناگون (خارجى) پخش مى شود و بازيگران آن فيلم، زنان بى حجاب هستند.
ازدواج و مسائل مربوط به آن
در چه صورت تأمين معاش پدر و مادر بر فرزند واجب است؟ و اطاعت از آنان تا چه حد لازم است؟
توليت وقف
شخصى مقدارى زمين را براى مسجد وقف كرده ولى متولّى معين نكرده؛ اهالى، امام جماعتى را دعوت مى كنند و به سعى ايشان مسجد آباد و تكميل مى گردد. آيا رضايت صاحب زمين در صحّت نماز امام و اهالى شرط است يا نه؟
نجاسات و احكام آن
نظر اسلام در رابطه با عكسهائى كه مىگويند حضرت على و حضرت محمد- عليهما السّلام- است چيست؟منظور همان عكسهائى است كه به صورت روحانى كشيده اند و در خيابانها به فروش مىرسانند؛ برخورد مسلمانها با اين عكسها بايد چگونه باشد؟